שינוי טיפול בסכרת עם תרופות חדשות

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/06/2016 | 07:41 | מאת: שמוליק

שלום בן 54 מזה שנה ויותר לוקח ויקטוזה 1.2 לנטוס 40 גלוקומין בבוקר ושני לאחר ארוחת צהריים בצום בוקר אני מאוזן וכן a1c 6.6 שמעתי על טוגאה ופורציגה האם אפשר להחליף את שתי ההזרקות היומיות בהזרקה יחידה והאם אפשר להוריד גם כדור אחד ביום לפחות במקום השניים שאני נוטל היום?? תודה שמוליק

10/07/2016 | 13:11 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אתה מאוזן כרגע בצורה סבירה- אז למה לשנות? קיימות כיום מספר אופציות לשינוי תרופות מקבוצות שונות , יש להתאים כל אופציה למטופל בהתאם לצרכיו ובהתאם לתפקודי הכבד, תפקודי הכליות ועוד. התייעץ עם הרופא המטפל שלך בנידון.

מנהל פורום סוכרת