חוות דעת על תוצאות בדיקת הדם

דיון מתוך פורום  סוכרת

15/05/2016 | 15:55 | מאת: שרית

שלום רב. ביצעתי בדיקת דם הגלוקוז יצא נורמל כתוב ואילו -HEMOGLOBIN A1C % 6.0 % אני מאוד מודאגת האם זה מראה שיש לי חלילה סוכרת? מה לגבי בדיקת הגלוקוז שיצא נורמל. אנא תשובתך.

16/05/2016 | 21:55 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך שרית, לפני החלטוה סופית יש לבצע בדיקות גלוקוז בדם בקופה בצום +שעתיים אחר ארוחה עשירת פחמימות. ההמוגלובין המסוכרר הוא גבולי וצריך לראות מה הסוכר לא רק בצום אלא גם שעתיים אחר ארוחה כנ"ל

16/05/2016 | 21:55 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך שרית, לפני החלטוה סופית יש לבצע בדיקות גלוקוז בדם בקופה בצום +שעתיים אחר ארוחה עשירת פחמימות. ההמוגלובין המסוכרר הוא גבולי וצריך לראות מה הסוכר לא רק בצום אלא גם שעתיים אחר ארוחה כנ"ל

מנהל פורום סוכרת