לא מגיע לאיזון סוכר עם הרכב חדש

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/05/2016 | 10:49 | מאת: אברהם

עד לאחרונה הייתי מאוזן בעזרת לבמיר וגנואט. כתוצאה מעליה בקראטינין הועברתי לטרג'נטה והחוסר של הגלוגקמין כנראה מונע איזון. ( עברתי כריתה חלקית של הלבלב) מה עוד ניתן להוסיף להרכב. סוכר בצום סביב שמונים -תשעים ,הבעיה במדידה בשעתיים לאחר הארוחה

14/05/2016 | 22:11 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אברהם, הסוכר שלך בצום הוא טוב. הבעיה שלך היא התגובה לארוחות, ורצוי לשקול עם הרופא שלך שילוב של כמות מינימלית אפקטיבית של רפאגליניד (נובונורם)בצמוד ולפני הארוחות העיקריות.

מנהל פורום סוכרת