סוכר בשתן

דיון מתוך פורום  סוכרת

20/02/2016 | 23:49 | מאת: משה בן חמו טבריה

שלום רב שמי משה אני בן 53 סובל מזה שנים מבעיות אורולוגיה חסימות בדרכי השתן לרשונה הופיעה אצלי סוכר בשתן 100 יש לציין שבמשפחה יש איסטוריה של סכרת מצד האמא רוב האחים שלה נפטרו מסכרת מה עליי לעשות תודה מראש על התשובה

21/02/2016 | 12:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך סוכר מופיע בשתן כאשר רמתו בדם גבוהה. בד"כ עד רמה של 180 בדם הסוכר לא עובר לשתן. צכל מקום עליך לפנות בדחיפות לרופא המשפחה ולבצע בדיקת רמות הסוכר בדם בצום+שיתיים אחר ארוחה על מנת לוודא שלא הופיעה אצלך סוכרת קיימת הדורשת טיפול חוהתייחסות רפואית.

21/02/2016 | 12:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

מנהל פורום סוכרת