טרום סכרת- המלצות לטיפול שוטף

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/02/2016 | 08:59 | מאת: בן בסט אסתר

שלום רב אני מוגדרת כטרום סכרת או בשלב ההתחלתי. בדיקה אחרונה בצום בקר 138. 6.6 חלבון מסוכרר. בדרך בבקר בצום בבדיקה עצמית בין 105-120 , לוקחת גלוקומין 1 בערב לפני השינה. הולכת כמעט כל יום חצי שעה במכון כושר. האם אני זקוקה לתרופה נוספת או מינון אחר? בת 62 אמי חולת סכרת. חוטאת לפעמים במעט מתוק.

16/02/2016 | 14:22 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אסתר, היית פעם "פרה סכרתית", אבל לצערי עכשיו את מוגדרת כסוכרתית "של ממש". רמות בצום מעל 126 מג% עם המוגלובין מסוכרר מעל ל 6.0 הנם ערכים של סוכרת הדורשת דיאטה קפדנית בסיוע דיאטנית, גלוקומין בשלב זה, שמירה כל המשקל ופעילות גופנית מתונה יוםיומית. ללא שום "חטאים"של מתוק, ומעקב הרופא המטפל כל 3-4 חדשים.

20/02/2016 | 10:40 | מאת: בן בסט אסתר

שלום דק קנטור. בהמשך להכוונתך , בדיקות הבקר שלי בצום בבית נעים בין 110-120 בממוצע. האם עלי להעלות את מינון הגלוקומין? אני מטופלת באחד לקראת שינה. רופא המשפחה רשם שלוש ביום אך ברצוני לחכות 3חדשים לעשות את הבדיקות ואז לבדוק אם לקחת יותר מאחד. האם מומלץ שאבקש הפניה למכון סכרת לאור הבדיקה האחרונה שלא היתה טובה? תודה .

מנהל פורום סוכרת