מטפורמין

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/01/2016 | 13:48 | מאת: שמואל

רופאי נכבדי. ייעוץ ששווה חיים. לאחרונה הנני משתמש בכדור "הפלאים" ג'ארדיאנס אשר הוריד לי את רמוצ הסוכר ממש בחצי. ביומי מ:240 ל:108. ה:HBA1C ירד מ:10.9 ל: 8.6.( בתקופה של חודשיים). כיום הנני משתמש בפעמיים יוקריאס ביום וג'ארדיאנס 1. הרופאה שלי המליצה לי להיפטר מהיוקריאס(שמימלא

14/01/2016 | 13:58 | מאת: ד"ר יורם קנטר

כל זה טוב ויפה. מהי השאלה?

14/01/2016 | 14:08 | מאת: שמואל

כבודו השאלה ניקטעה באמצע ומיד נישלחה השאלה המלאה כפי שכבודו רואה. והנני מלא התפעלות על התשובה המהירה של אדוני ובכל פעם הנני מתפעל מאדוני. לא נותרו לי כבר בגדים כדי להוריד לפני כבודו. גם הכובע וגם פריטי לבוש כל הכבוד לך ממש מעריץ אותך.

מנהל פורום סוכרת