תוצאות בדיקת דם דרסטית בסוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/12/2015 | 14:47 | מאת: רובי

שלום לפני 3 חודשיים היה לי סוכר רגיל - 87 סוכר בדם 5.8 המשכתי לאכול כרגיל, כולל מתוק ולא עשיתי כושר. עכשיו עשיתי בדיקת דם, וחשבתי שהתוצאה תהיה אותו דבר או קצת עלייה קלה, והנה התוצאה מוזרה - ירידה דרסטית מ87 ל67 וסוכר בדם 5.6 (חייב לציין שמרגיש צורך במתוק כל כמה שעות) מה קורה לי? למה זה ירד ככה דרסטי?

29/12/2015 | 12:13 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך רובי, אין פה "ירידה דרסטית" אלא שינויים בתחום הסביר בגלל שרמות הסוכר אינן קבועות אלא משתנות כל הזמן. הערכים שנמדדו (בצום?) הם בתחום הסביר ואינם חורגים למעלה או למטה.

30/12/2015 | 00:19 | מאת: רובי

שלום תודה על התשובה המהירה. האם אתה שולל את העניין שאולי כבר הלבלב לא עומד בקצב של הסוכר, ואז יש ירידת סוכר לא מאוזנת. אולי כבר זה אומר שחליתי בסוכרת?

מנהל פורום סוכרת