אימון אינטרוולי

דיון מתוך פורום  סוכרת

01/12/2015 | 18:35 | מאת: שמעון

שלום יש כתבה פה באתר על אימון אינטרוולי בעצימות גבוהה שמטיב עם חולי סוכרת. מהו אימון זה?

08/12/2015 | 13:46 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך שמעון, מדובר בשיטת אימון גופני אירובי דוגמת ריצה, שחיה או אפניים.מכיוון שהאפקטיביות של האימונים הממושכים בעצימות נמוכה לא נמצאו יעילים במיוחד , וכןמשום שהם משעממים, התפתחה בשנים האחרונות שיטת אימון בשם High Intensity Interval Training) - HIIT). כמו כל אימון גופני זה תורם לבריאות אך לאו דוקא לחולי סוכרת.

מנהל פורום סוכרת