היפו

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/11/2015 | 22:37 | מאת: מגי

לפני כשעה היתה לי נפילת סוכר(46) מאז יש לי תחושת הרדמות באזור הפה והשפתיים . חוץ מזה המון בחילות יש סיבה לדאגה?

29/11/2015 | 21:08 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מגי, התופםעות שתארת הן חלק נהסימפטומים שך נפילת רמת הסוכר. יש לדאוג כיצד למנוע בעתיד ארועי היפו שכאלה. מומלץ להתייעץ עם הרופא/מומחה המטפל , בשאלה להבין למה קרה הארוע שקרה, ואיך למנוע אותו בעתיד. הצצה בחנות הספרים הקרובה בספר החשוב:"סוכרת-לחיות עם להרגיש בלי" בפרק על ההיפו תוכל לסייע לך רבות בעתיד להבנה נוספת.

מנהל פורום סוכרת