החלפת טיפול

דיון מתוך פורום  סוכרת

03/11/2015 | 20:14 | מאת: שמעון

שלום רב, אני חולה בסוכרת B מזה 5 שנים. הערכים נעים, בדרך כלל, בין 120-200. לאחרונה אני נמצא במתח נפשי (למעשה חליתי בסוכרת עקב סטרס) ובעקבות כך לפני כמה ימים הרגשתי צורך לבדוק ונדהמתי כאשר הערך היה מעל ל-350... עד כה נטלתי גלוקומין 750 1X3 והרופא המטפל שלי הציע לי ליטול פעמיים ביום כדור בשם יוקריאס 50 / 850 מ"כ (בוקר וערב) ואילו בצהריים להמשיך עם גלוקומין. מה דעתך בנדון? בתודה מראש, שמעון

04/11/2015 | 12:51 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך שמעון, הרופא שלך צוד בכך שיש לשנות את מערך התרופות שצלך. מעבר ראשוני ליוקראס שהיא תרופה משולבת של גלוקומין עם גאלבוס נראה הגיוני, ויתכן שתצטרך בעתיד גם לשלב תרופה נוספת. בשלב זה מומלץ להתחיל ביוקראס 50/1000 פעמיים ביום ולא תריך להוסיף גלוקומין בצהרים. המשך להיות בקשר ובמעקב אצל הרופא שלך.

מנהל פורום סוכרת