בדיקת חלבון בשתן

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/10/2015 | 18:43 | מאת: מיכאלה

בת 45 סוכרת 2 .a1c אחרון 6.4 בבדיקת חלבון בשתן שעשיתי {לא איסוף} יצאו התוצאות הבאות: מיקרואלבומין קריטנין 5 מיקרו אלבומין יו סמפל7.7 קריטנין יו סמפל 153 בבדיקות שעשיתי לפני חצי שנה התוצאות היו -לא ניתן לחישוב. האם זה מעיד על הרעה במצבי מכיוון שתוצאות אלה מראות על חלבון בשתן מה עליי לעשות?

20/10/2015 | 15:19 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, סליחה על האיחור בתשובה-היום חזרתי מחו"ל. רמות של מיקרואלבומין בשתן עד 30 באיסוף 24 שעות הן בתחום הנורמה. לכל אדם יש עקבות או קצת מיקרואלבומין בשתן, ובלק מהדגימות הוא כל כך מוך שהמכשיר במעבדה אינו יכול לזהות אותו.

מנהל פורום סוכרת