בת 85

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/10/2015 | 13:02 | מאת: אסתר

שלום,אימי בת 85 עם מחלת לב לחץ דם ,סוכרת,סובלת במיחושים שונים ומשונים בכל גופה,המיחושים המוזרים שהיא חושבת שכל הגוף שלה זוחלים חרקיםניכנסים לפה...לעיניים ,מתרחצת פעמיים ביום והם מתחילים לזחול לה בגוף...יש זמן קצר של הפוגה כשהיא לוקחת לוריוול,והם שוב חוזרים...זה נישמע שהיא זקוקה לפסיכיאטר והיא היתה שם וקבע שהיא מלאת חיים והבנה ואין לאשפז אותה,קיבלה כדורים פסיכיאטרים שלא עזרו לה,הלכה לכל מיני רופאים וכולם מנידים ראש בהכנעה ,כאילו היא זקנה ככה זה ואין מזור!!נו באמת איפה אקבל עזרה לאימי?? אולי מומחה שיודע דבר יתן לה כדור קטן ונכון ויסתיים הבעייה??איך לא יודעים מה זה? מה קורה לאן ללכת ?לאיזה רופא שיעזור לה ברגש בחיוך?? איפה? תודה לך.

20/10/2015 | 15:16 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, סליחה על האיחור בתשובה-היום חזרתי מחו"ל. אימך זקוקה לייעוץ של מומחה פסיכיאטר או גריאטר ולא למומחה לסוכרת...

מנהל פורום סוכרת