סוכר גבוה

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/07/2015 | 23:49 | מאת: סיוון

לילה טוב, לבעלי גילו סכרת... אנחנו דיי אבודים בעניין. קבל הביתה ערכת בדיקה. עכשיו הוא בדק, אחרי שעתיים מהארוחה ויצא לו 478. לא ניתן לו מזרק היום מהמרפאה ולכן לא יכול להזריק לעצמו אינסולין. השאלה מה לעשות? לא מסוכן ללכת לישון ככה? תודה על העזרה

29/07/2015 | 12:03 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, רמות הסוכר אצל בעלך גבוהות ביותר והוא זקוק לטיפול מיידי של תרופות משולב באינסולין. פנו מיד לרופא/מומחה או בקופה ואם הוא בחופש או בחו"ל- לרופא באופן פרטי לקבלת עט הזרקה אינסולין, תרופות ייעוץ ומעקב. ברוב הקופות לבעלי כרטיסי משלים"מושלם" מכבי זהב" או עדיף יש הנחה של 80% בתשלום לביקור אצל רופא מומחה.

מנהל פורום סוכרת