סוכר גבוה רק בצום

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/07/2015 | 06:28 | מאת: מיטל פ

שלום אני בשבוע 12 להריון לפני חצי שנה עשיתי בדיקת דם והערך היה 103. בתחילת ההריון 96 עשיתי העמסת סוכר מלאה - 94,86,39 (חסרה לי תוצאה - אבל המסקנה הייתה היפוגלוקמיה ולא סוכר). בקיצור אני עושה ניתור עצמי. אני שמה לב שבבוקר בצום התוצאה שלי נעה בין 94-100 ואני לא מבינה .. ביתר היום התוצאות הן בין 88-113 אבל ממש לא מתקרב ל140 אחרי שעה. מה זה אומר שבדיקות הסוכר שלי בצום גבוהות לעיתים יורת מבדיקות הסוכר שלי אחרי הארוחות ?? תודה

20/07/2015 | 20:27 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך רמות הסוכר שלך בצום הן גבוליות ומעט מעל לרצוי בהריון. אין הבדל עקרוני בתוצאות בי הצום להמשך היום (לא ציינת אם הן לפני או אחרי הארוחות).

מנהל פורום סוכרת