NLD

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/07/2015 | 20:14 | מאת: רונית

ד"ר שלום, תודה רבה על המענה המקצועי, אני פונה אליך שוב לגבי הנקרוביוזיס שנפתחו לי, מהשאלה הקודמת. ציינת שהמצב יכול להוביל לזיהום כללי. כעת, מהבוקר אני סובלת מכאבים באגודל, ביד. לא מסוגלת להזיז אותה בקושי, זה נראה טיפה נפוח, האם יש סיכוי שהתחיל לי זיהום בכף היד , בגלל הרגליים או שאין קשר?? אני מתנצלת על השאלה, אני פשוט מרגישה שאני כבר נהיית פרנואידית מרוב המצב שלי.

20/07/2015 | 19:52 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, לא נראה לי שיש קשר בין הנפיחות באגודל לנקרוביוזיס, אך אם הדבר נמשך והאגודל אדום נפוח וכואב כדאי לפנות לאורטופד שיבדווק וימליץ על טיפול בהתאם

מנהל פורום סוכרת