שלום רב

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/06/2015 | 05:29 | מאת: יוסי

אני בן 34 עם היסטוריה של סוכרת במשפחה (סבתא שמתה מסיבוכי סוכרת ואבא סוכרתי או טרום סוכרתי, אני לא יודע במדויק) השבוע קיבלתי תוצאות בדיקות דם שמראות שרמת הסוכר שלי בדם היא 98. מה עליי לעשות וכיצד עליי להתייחס לכך? האם אני בעל סוכרת סמויה/טרום סוכרת? תודה רבה

22/06/2015 | 21:24 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, תוצאה של פחות מ 100 מג% בצום היא תקינה. לאור הסיפור המשפחתי שלך מומלץ לך להמנע ממאכלים המכילים סוכרים זמינים, לקיים פעילות גופנית מתונה יומית, לשמור על המשקל ולבצע בעוד 3 חודשים בדיקות חוזרות של: סוכר בצום+שעתיים אחר ארוחה פחמימתית והמוגלובין A1C בדם.

מנהל פורום סוכרת