גנואט

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/04/2015 | 13:22 | מאת: ציפי

שלום אני בת 69 עם סכרת הרבה זמן ומיוצבת. סוכר A1C של 6.8. נוטלת היום בבוקר גלוקופז 850 מ"ג וגנוביה 100 מ"ג, בצהרים נובונורם 0.5 ובערב עוד גלוקופז 850. רופאת המשפחה שלי בחופשה ורופאה מחליפה נתנה לי מרשם של גנואט 850/50 שאקח כדור אחד בבוקר וכדור אחד בערב. ההסבר הוא שהתרופה יותר יעילה וזה אותו מינון כמו היום. זה אמור להחליף את בגלוקופז והגנוביה. אני לא שלמה עם השינוי מאחר ואני בערב לא אוכלת ארוחה מלאה ובמשך היום כמות של 50 מ"ג יכול להיות שלא יספיק ורמת הסוכר תחרוג. אודה להמלצתך

06/04/2015 | 23:04 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הבחירה בידייך- או להשאר עם הגלוקופאג' והג'נביה לחוד או לעבור לכדור המשולב כפי שהרופאה מציעה. עקרטונית מבחינת האיזון זה אותו הדבר...

מנהל פורום סוכרת