רמת סוכר 110 לאחר צום אצל ילד בן 9

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/03/2015 | 11:15 | מאת: שלומי

שלום דוקטור, בבדיקה אקראית של כימיה בדם שביצע בני בן ה 9 , נמצא כי לאחר צום של 12 שעות רמת הסוכר עמדה על 110, בשיחה עם רופא המשפחה נאמר כי יש לבצע בדיקה חוזרת בעוד 3 חודשים שך A1C ועד אז אין מה לעשות. אני מאוד מוטרד מהממצאים היות והילד לא במשקל יתר ובסך הכל אוכל בריא. מה הסיבות הנפוצות לרמה כזאת של סוכר , והאם יש בדיקות נוספות שניתן לבצע ? תודה מראש, הורה מודאג...

10/03/2015 | 10:52 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מומלץ לחזור על בדיקת סוכר בצום +שעתיים אחר שתיית 75 גר גלוקוז, וכן המוגלובין A1C

10/03/2015 | 17:33 | מאת: שלומי

מנהל פורום סוכרת