סכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

30/07/2014 | 09:00 | מאת: לימור

שלום יש לי אמא חולת סכרת ולאחרונה לאבא שלי יש גם רמת סוכר גבוהה אני בת 34 שאוהבת לאכול מתוקים לאחרונה שהייתי אצלם מדדתי סוכר לעצמי באמצעות המכשיר פעם אחת יצא לי 128 שזה קצת גבוה ואתמול יצא לי 173 השאלה שלי האם יש לפנות לבדיקות ??? או שבגלל שלפני שבאתי שתיתי פחית רדבול וזה מה שגרם לסוכר לעלות אשמח לתשובתך בהקדם תודה רבה ויום שקט

03/08/2014 | 11:06 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך לימור, למען הסר ספק מומלץ לך לפנות לרופא המשפחה ולבדוק:סוכר בצום, סוכר שעתיים אחרי ארוחה עשירת פחמימות והמוגלובין A1C ואז נדע לבטח מבה מצבך העדכני .

מנהל פורום סוכרת