האם ממתיקים מלאכותיים כבר לא רלוונטים?
דיון מתוך פורום סוכרת
1) לפי ד"ר מארק היימן: "קרוב לוודאי שמשקאות דיאטטיים וממתיקים מלאכותיים מכל הסוגים מגבירים את התנגודת לאינסולין" האם הכוונה לכל סוגי הממתיקים (סוכלוז)? כתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482505,00.html 2) עד כמה רצף של תוצאות ערכי טריגליצרידים של 200-270, על פני מספר שנים עשוי לרמוז על נטייה טרום סוכרתית?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום לך סוכרלוז הוא גלוקוז ש"הפכו" אותו והוא אינו גורם לסוכרת או תנגודת לאינסולין. ההיפך-השימוש בו מונע שימוש בסוכרים זמינים שצחמירים את איזון הסוכרת..
עד כמה רצף של תוצאות ערכי טריגליצרידים של 200-270, על פני מספר שנים עשוי לרמוז על נטייה טרום סוכרתית? ערכי הגלוקוז תקינים מצויינים.