האם ממתיקים מלאכותיים כבר לא רלוונטים?

דיון מתוך פורום  סוכרת

23/02/2014 | 23:06 | מאת: אוריאל

1) לפי ד"ר מארק היימן: "קרוב לוודאי שמשקאות דיאטטיים וממתיקים מלאכותיים מכל הסוגים מגבירים את התנגודת לאינסולין" האם הכוונה לכל סוגי הממתיקים (סוכלוז)? כתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482505,00.html 2) עד כמה רצף של תוצאות ערכי טריגליצרידים של 200-270, על פני מספר שנים עשוי לרמוז על נטייה טרום סוכרתית?

לקריאה נוספת והעמקה
24/02/2014 | 20:24 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך סוכרלוז הוא גלוקוז ש"הפכו" אותו והוא אינו גורם לסוכרת או תנגודת לאינסולין. ההיפך-השימוש בו מונע שימוש בסוכרים זמינים שצחמירים את איזון הסוכרת..

26/02/2014 | 16:19 | מאת: אוריאל

עד כמה רצף של תוצאות ערכי טריגליצרידים של 200-270, על פני מספר שנים עשוי לרמוז על נטייה טרום סוכרתית? ערכי הגלוקוז תקינים מצויינים.

מנהל פורום סוכרת