אין לי חיים עם הסכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/08/2012 | 18:31 | מאת: אור

שלום לך דוקטור, כל הזמן הסוכר שלי שואף לפחות ממה. במדידת הסוכר. אני מוצאת את עצמי כל היום אוכלת כדי להעלות את מס הסוכר. ומודדת כל שעה סוכר. אם זה מגיע ל140 אני מאושרת. כל מה שאני אוכלת לא מספיק. והרבה פעמים זה יורד ל84, וכאלה, ואני בלחץ שזה ירד ויהיה לי היפוגליקמיה. אני לא לוקחת כדורים. ומפחדת לשתות מים כדי שלא אלך לשרותים, כי כשאני נותנת שתן הסוכר נופל. בהליכה הסוכר נופל. אני נאלצת לאכול פרוסה עם ממרח שוקולד, או עם גבינת קוטג וריבה, כדי להעלות קצת את הסוכר, הוא עושה טובה ועולה ל140-150, ואחרי שעתיים חוזר ל90. החיים שלי סובבים סביב הסוכר. אני מפחדת לצאת מהבית. ומחר יש לי בדיקת פט סיטי, שאני צריכה להיות בצום, הרבה שעות, אני לא יודעת אם אגמור את חיי על מיטת הבדיקה. לרופאים שם אין מודעות לסוכרת. וגם הרופאה שלי לא מתרגשת יותר מדי ממני. לא יודעת מה לעשות. אנא חזור אלימהר. אני בדכאון קשה.

לקריאה נוספת והעמקה
28/08/2012 | 20:13 | מאת: יעקב

תקשיבי לי היטב הייתי באותה בעיה והתחלתי לקחת ציפרלקס 15 מל הכל עבר לי אל תבזבזי את חייך אפשר לטפל בזה וכל החיים נראים אחרת זו אובססיה היום סה סוכר מחר לחץ דם מחרתיים משהו אחר בבקשה תקשיבי לי

28/08/2012 | 20:18 | מאת: אור

תודה שניסית להרגיע אותי. אם אתה רוצה לכתוב לי [email protected]

28/08/2012 | 21:53 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך קודם כל כדאי שתדעי שסוכר בצום בין 65 ל100 הוא סוכר תקין ולא היפו ויש גם הרבה נשים בגילך שחיות טוב מאד עם רמות של 55-65 ללא היפוגליקמיה סימפטומטית כך ש 84 זה מצוין! אם הוא חוזר אחרי שעתיים ל 90 זה עוד יותר טוב... אני מציע לך לפנות בדחיפות ליעוץ אצל פסיכולוג קליני או פסיכיאטר שירגיע אותך וברר עמך למה את מפחדת ונהי דרגת הדכאון שאולי צריכה טיפול תרופתי מתאים.. אם רמות הסוכר אצלך בצום או שעתיים וחצי אחר העוכל הן פחות מ 50 יש לפנות למרפאה אנדוקרינולוגית ולבצע הימסת גלוקוז ארוכה של עד 3 שעות.

28/08/2012 | 22:00 | מאת: אור

הרמות של 84, וכאלה, יש לי אחרי שאני אוכלת חצי בית, זה עולה, לשעה, ואחר כך יורד, אז למה זה יורד? זו הדאגה שלי, שזה ירד וירד, ואני אגיע להיפוגליקמיה.

30/08/2012 | 13:56 | מאת: קרנית

הערכים שכתבת נשמעים נורמליים לגמריי, כנראה הבעייה היא בנפש...

מנהל פורום סוכרת