איבוד תיאבון

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/02/2011 | 06:38 | מאת: ליאונורה

בוקר טוב ד"ר,מזה כחודשיים איני מצליחה להתקרב לאוכל,הדברים היחידים שאני עדיין מצליחה לאכול מבלי להרגיש בחילה זה מעט סלט,יוגורט וגרנולה ולשתות נס קפה,שאלתי האם יש קשר לסוכרת או שאולי בגלל כל התרופות שאני מקבלת.אני סוכרתית עם אינסולין.

27/02/2011 | 15:51 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ליאונורה הסוכרת כשלעצמה או הטיפול באינסולין אינם גורמים לרתיעה והמנעות ממזונות. ההיפך- שנים רבות השתמשו באינסולין באירופה המזרחית כ"טיפול", הפרעות תיאבון בילדים, על ידי מתן אינסולין לילדים לא סוכרתים. מומלץ לך לפנות למרפאה להפרעות תיאבון שנמצאת במרכז הרפואי הגדול באיזור מגוריך, להבדק ולקבל סיוע מקצועי בבעייתך.

28/02/2011 | 06:18 | מאת: ליאונורה

בוקר טוב ותודה על תשובתך המהירה,יום טוב.

מנהל פורום סוכרת