סוכרת וטבעונות לריפוי

דיון מתוך פורום  סוכרת

15/09/2000 | 18:25 | מאת: ארז

יום טוב ומתוק , לפני כשלושה חדשים התגלתה אצלי סכרת עקב ירידה דרסטית של 16 ק"ג במשקל. לאחר שלושה ימי הזרקה עברתי לריפוי טבעי המכיל ירקות, פירות ואגוזים.אורגניים!! ירדתי מ 380 סוכר בדם, ל- 90-130 מ"ג. כיום איני משתמש בשום תרופה סינטטית ואוכל 1.5 ק"ג פירות אורגניים כולל 8 תמרים, ענבים וכו... אשמח לקבל עוד מידע על הדרך שנותנים לגוף את התנאים והוא מרפא עצמו. ריפוי- פרי ותגובתך בנושא חשוב זה. אנא בברכה ובהצלחה ארז. (33)

15/09/2000 | 22:05 | מאת: ד"ר יורם קנטר

לטבעוני האורגני שלום! אמנם עם הצלחה אין מתוכחים, אך בכל זאת מספר הערות , שיהיה פה סדר. 1) מהתיאור שלך, קרוב לודאי שהסוכרת שלך היתה או תהיה מסוג 1. (ירידה דרסטית במשקל, סוכר גבוה). כדי לאמת זאת - יש לבצע בדיקות לנוגדנים נגד לבלב (בקופה) וכן בדיקות של.תפקוד ורזרבה לבלבית בתגובה לארוחת מבחן - ברמב"ם או מרכז סוכרת אחר. 2)אם ההנחה הראשונה נכונה, אתה נמצא כרגע בתקופת "ירח הדבש" שלך עם הסוכרת, כלומר, התאוששות זמנית של הלבלב. אני מאחל לך " רח דבש "ארוך, אך הסיכוי של הסוכרת לחזור תוך מספר חדשים עד שנה הוא גדול. 3) עוד חרטומי מצרים המליצו על אכילת ירקות ופירות טריים כטיפול לסוכרת, בשל הסיבין התזונתיים שבהם. לא הייתי ממליץ לך להגזים בתמרים, וודאי שלא בענבים שהם גלוקוז נקי! 4) אין "למוצרים ממקור אורגני" כל השפעה על הלבלב. ההשפעה היא על האבר שנמצא בין שתי האזנים, לשיפור ההרגשה והשכנוע העצמי. איני רוצה לפתוח פה ויכוח עם כל המאמינים ב"רעלים לגוף" בצורך ב"ניקוי הגוף" ושירקות שגודלו על זבל סוסים (או צואת אדם וחמורים בשטחים) עדיפים על ירקות שגודלו על זבל כימי. מבחינת הערך התזונתי של המוצר השטוף -אין כל הבדל!! 5) אני מציע לך לפנות בדחיפות לדיאטנית מומחית ורצינית, שתרכיב לך דיאטה מאוזנת , טבעונית, צמחונית או מה לא, שתתאים לך כשמלת כלולות לכלה בחופתה. "אורגני" או " לא אורגני" - זו כבר שאלה של כסף, טעם וריח, עליהם כידוע- אין להתווכח... 6) אל תשכח לעקוב אחת לשבוע אחרי רמות הגלוקוז בדמך - "ירח הדבש" עלול לחלוף כהרף עין, והמציאות המרה, (כמו לרבים מאיתנו אחר החתונה) תתגלה ותעלה, ותדרוש ממך התמודדות מתאימה, להמשיך ולהשאר מאוזן עם הסוכרת. בהצלחה ! ד"ר יורם קנטרסטנפורד, קליפורניה.

16/09/2000 | 23:50 | מאת: מאיר פרומקין

ארז יקר, מה נעים לקרוא סוכרתי אופטימי שמגלה שהנה הוא הצליח במה שכולם נכשלו - להירפא מהסוכרת. אין כאן שאלה איך מי שרשם את התרופא האורגנית לא קיבל פרס נובל לרפואה, שללא ספק גם מגיע. אלא, ארז, היינו בשמחה הכוזבת הזאת, בה הכל לכאורה מסתדר, החששות מתחלפות בתחושת נצחון, הנה, הרי אני מראה לכם שאצלי - אני זה המנצח... אבל אובדן המשקל החריף מעיד על סוכרת מסוג 1 והשיפור הוירטואלי הזה הוא תגובת עודף של הגוף על טיפול תרופתי סוף סוף (אינסולין, אינסולין, אינסולין) לאחר תקופה ארוכה של שיבוש מערכות ומחסור באינסולין. וכל זה זמני, ארז. היה על המשמר כי אלה שינויים דרמטיים וחריפים. לכן, לעיתים גם צריך להיות מציאותי. ואח"כ אופטימי. ולוואי שאצא טועה ואתה הצודק. מאיר

17/09/2000 | 06:06 | מאת: יוד אלף

שלום ארז. אני דוקא רוצה לעודד אותך ובלבד שתהיה בפיקוח ובבדיקות גלוקוזיות שגרתיות כל שלושה חודשים לפחות. אני ירדתידרסטית במשקל ואמרו לי שיש לי סוכרת 2.אני מקבלתרופות ושונא תרופות כימיות ומחפש דרך להיפטר מהן אבל לא על חשבון נזקים פיסיים.אנימכיר מקרה נוסף של סוכרתי 2 שבמשך חמש שנים הוא מאוזן ללא תרופות אלא עם דיאטה. אני מדבר על סוכרתי גנטי שבמשך חמש שנים נמצא בפיקוח של מעבדה ושל דיאטטנית ונכון להיום לא לקח שום תרופה והוא מאוזן.לכן חשוב לי ולחברי הפורום לקבל דיווח חודשי מה קורה אצלך בהנחה שאתה ממשיך בדיאטה הטבעונית. תהיה בריא.

18/09/2000 | 01:27 | מאת: ארז

י.א תודה לך על תמיכתך (היחידה), אני מבטיח להמשיך ולעדכן את המקרה הרפואי שלי למול הקיים היום בשטח הרפואה. אמנם זה לא קל לאכול מזון מצומצם אבל אם זה יביא אותי לבריאות כפי שאני מאחל לי ולאחרים בלי תרופות וכימיה אשר מדכאת כול כך הרבה תהליכים בגופינו למען תהליכים אחרים. אשמח להמשיך לעמוד איתך בקשר, אגב ה- A1C שלי ירד מ- 16% ל-8% בלי תרופות תוך 50 יום בערך. להשתמע או יותר נכון להתכתב ארז

מנהל פורום סוכרת