ג'נוביה

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/09/2009 | 18:18 | מאת: טובה

אני בת 52,במשך 12 שנה סובלת מסוכרת מסוג 2 שאיננה מאוזנת, למרות נטילת גלוקופג' וגלובן. תוצאת בדיקת ה- A1C האחרונה היתה 9.7, בנוסף, אני סובלת מאי ספיקת לב חלקית (כבר שלוש שנים) ונוטלת תרופות כמו קרבדקסון, אלדוספירון, מיקרופירין, אנלפריל וסימבקור. שמעתי שהג'נוביה מחוללת פלאים. האם היא מתאימה לחולים מסוגי? אינני "מתלהבת" לעבור לזריקות אינסולין. תודה מראש.

04/10/2009 | 15:56 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, אין תרופה ה"מחוללת פלאים", ויש להתאים לכל סוכרתי את הטיפול הטוב ביותר עבורו. לאור ערכי ההמוגלובין A1C שלך לא נראה לי שהג'נוביה היא מעיין הישועה, ורצוי לשקול שילוב תרופות עם אינסולין בסיסי ארוך טווח.

מנהל פורום סוכרת