היפוגלוקמיה

דיון מתוך פורום  סוכרת

15/06/2000 | 13:25 | מאת: בלו

שלום רב, לאחרונה אובחן אצלי היפוגלוקמיה.......הנמוך ביותר 43 לאחר 4 שעות צום.....שבניהם גם כל חצי שעה בדיקה. האם יתכן שכאשר יש גידול בהיפופיזה , הדבר ינבע מכך? האינסולין שלי גם נמוך מאוד מה זה אומר? איזה ספרים יש שהסבירים מעט על הענין? האם זוהי סכרת.........האם הענין זמני או כרוני? תודה בלו

15/06/2000 | 14:26 | מאת: ד"ר יורם קנטר

סוכרת היא מחלה של סוכר גבוה ולא נמוך. ההיפו בסוכרת מתרחש על רקע של נטילת תרופות או אינסולין ללא מענה פחמימתי מתאים. אם אתה לקוקה בהיפו מבלי להשתשמש באינסולין או בתרופות מנחיתות סוכר - עליך לפנות לרופא לצורך הבחנה. ניתן להיכנס להיפו אם מכלים את מאגר הפחמימות בגוף. לא הבנתי את התיאור שלך על היפו לאחר ארבע שעות בצום. מאיר

מנהל פורום סוכרת