כאבי גפיים עליונות תחתונות

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/12/2006 | 18:25 | מאת: יעל

שמי יעל מזה כחודש אני סובלת מכאבי תופת בגפיים העליונות והתחתונות עם יכולת הליכה נוקשה ומוגבלת ועם אחיזת חפצים בידים גם כן מוגבלת בצעתי בדיקת EMG ותוצאת הבדיקה היתה כדלהלן: mild sensory axonal polyneuropathy רציתי לדעת מה פרוש הדבר? האם זהו ניוון איטי של השרירים , או משהו אחר האם המצב הפיך או שאכלתי אותה? ( אני מוסיפה מידע מאד חשוב שאני סובלת מסכרת מזה תקופה די ארוכה בערכים של 153-163 ותוצאת ההמוגלובין לAIC היא 7 קראתי באינטרנט שזה יכול להיות סיבוך של סכרת והאם המצב הוא הפיך באם אקח כדורים כרגע איני מטופלת בכדורים. תודה על תשומת הלב ותשובה מהירה ממני המודאגת

25/12/2006 | 13:04 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, תוצאות ה EMG מראות שיש לך נוירוםתיה סוכרתית, ובמצב זה הכל יכול לקרות - הפרעות בהליכה, כאבים ברגליים והפרעות בידיים. מומלץ לך לעיין בפרק על העצבים בסוכרת כי החומר רב ואינו נכנס למסגרת הצרה של האתר.

מנהל פורום סוכרת