טיול עם אנסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/09/2000 | 12:28 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בחורה כבת 20, חולת סכרת נעורים כ- 5 שנים. ברצוני לנסוע לסיני, וכידוע התנאים (כאשר הלינה אינה בית מלון) אינם מאפשרים שמירה על אינסולין במקרר צמוד. האם קיימת אלטרנטיבה או עיצה שתעזור לי בכדי שלא תווצר ממני הנסיעה המיוחלת? בתודה מראש, מיכל

05/09/2000 | 21:45 | מאת: מאיר פרומקין

מיכל, נסי בלינק הזה. אולי הארגונית תתאים לך. שאלי את דורית ואפשר שיש בידה להציע לך מענה לשמירת האינסולין למספר ימים. http://members.iol.co.il/matok/mds/medport.htm מאיר

מנהל פורום סוכרת