השפעת השוקולד או הפרי על רמת הסוכר בדם

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/05/2005 | 19:39 | מאת: ענבל

נניח שאני עומדת לבצע מבחן, האם עדיף לי לאכול שוקולד או פרי, על מנת לשמור על ריכוז? האם זה נכון ששוקלד מעלה את רמת סוכר בדם במהירות ומוריד אותו ( לאחר 15-20 דקות) מתחת לרמת הסוכר ההתחלתית, ואז אהיה עייפה יותר? ולכן עדיף לאכול פרי שמעלה בצורה מתונה את רמת הסוכר בדם ולאחר מכן שומר על אותו מצב התחלתי?

לקריאה נוספת והעמקה
15/05/2005 | 11:41 | מאת: ד"ר יורם קנטר

האם את סכרתית? עקרונית עדיף פרי על שוקולד.

מנהל פורום סוכרת