נפרופטיה כליתית - לא קיבלתי תשובה

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/03/2004 | 04:39 | מאת: אתי

בס"ד אני השארתי לך הודעה בדף 539 בנושא נפרופטיה כליתית ואתה ביקשתה נתונים נוספים. אבל למרות שרשמתי לך את הנתונים האלו בהמשך ההודע לא חזרתה אלי ולא השבתה על שאלתי. לכן אני מבקשת לקבל שוב תשובה על השאלה. הנתונים כולם ובדף 539 .

24/03/2004 | 10:54 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, לא עניתי לך על תשובתך לתשובתי לשאלתך וכ' וכ' משום שלא הבנתי מה ענין המלך המשיח לנפרופתיה סוכרתית? בכל אופן, כל עוד שבאיסוף שתן של 24 שעות רמת המיקרואלבומין היא פחות מ 30, אין לדבר על "נפרופתיה" סוכרתית, מה עוד שהתוצאה שלך היא תקינה. מומלץ לך לחזור על הבדיקה אחת לשנה, ואני מאחל לך שהיא תמשיך להיות תקינה עד שנשמע את פעמי המשיח . ודרך אגב, לא פשוט וקל לשאול את ,רופא הסוכרת" שלך על מה ולמה הוא שלח לך את הבדיקה ומה משמעותה? זה תפקידו!

מנהל פורום סוכרת