יצאתי מאיזון בעקבות תרופה גארדיאנס

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/02/2017 | 18:08 | מאת: אבי

שלום ד"ר, בעבר הייתי מטופל ב 3 מטפורמין+כדור אמריל 4 מג+זריקה שבועית של ביודירון. בעצת מומחית סכרת הוחלפו הכדורים בגרדיאנס 2 ביום,ובעקבות כך יצאתי לחלוטין מאיזון מ A1C 7.4 קפץ ל 8.7 בעקבות כך רופא משפחה החליף לתרופה בשם יוקריאט במינון 1000/50 . ועדיין אין איזון,ורמות הסוכר בצום גבוהים 180,ומעלה..... הרופא טוען שהתרופה יוקריאט תתחיל להשפיע תוך כשבועיים,אבל אני מאוד מודאג. אבקש עצתכם. לא היה שינוי בתזונה. תודה מראש.

23/02/2017 | 21:03 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אבי, יתכן והרופאה שלך צודקת ששילוב יוקראס ישפר את המצב, מה עוד שהוא כולל כבר את המטפורמין שקיבלת בעבר. יש מקום גם לשקול שילוב של רפאגליניד (נובונורם) לפני כל ארוחה במקום האמאריל. תן לרואפה לשבור את הראש וסבלנות..

מנהל פורום סוכרת