האם מצב מסוכן של טרום סוכרת ?

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/02/2017 | 01:51 | מאת: Koko

אני אדם בריא בדרכ ובבדיקות תקופתיות נמצא ערך של גלוקוז=94 קרה בעבר שהיה 92 ואחכ 85 ועכשיו שוב 94, עם זאת ה bmi שלי הגבוה שהיה לי אבל אני לא ״שמן״. האם הערך יכול להיות גבוה כתוצאה מאכילה של הרבה דברים מתוקים ? הא אכילה של הרבה דברים מתוקים יכולה ליצור מחלת סוכרת ? האם רמה של 94 היא מצב טרום סוכרת ויש לדאוג בדחיפות לירידתה ?

23/02/2017 | 20:53 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך על מנת להיות בתחום של קדם סוכרת הערכים בצום צריכים להיתצ בין 100-126. אצלך כולם פחות מ100... עקרונית מומלץ שלא להגזים בצריכת סוכרים זמינים ולשמור על משקל סביר.

מנהל פורום סוכרת