מצב טרום סוכרתי (?)...

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/02/2017 | 16:03 | מאת: אלעד

שלום לכל חברי הפורום, אני בן 35 ורציתי להתייעץ לגבי תוצאות רמת הסוכר שלי לפני כשנה וחצי עשיתי בדיקת דם וקיבלתי רמת גלוקוז של 95 והמוגלובין מסוכרר 5.4 היום ביצעתי בדיקת דם נוספת וקיבלתי סוכר 100 ( שכביכול מראה על מצב טרום סוכרתי ) וערך של המוגלובין מסוכרר של 5.0. ז"א שהסוכר עלה אבל ההמוגלובין ירד מישהו יכול לתת דעתו בנושא? תודה

23/02/2017 | 20:51 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אלעד הסר דאגה מליבך- הערכים שלך בתחום הנורמה ללא עדות לקדם סוכרת בשלב זה

מנהל פורום סוכרת