גלוקאמין באיזה הפרש שעות?

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/02/2017 | 23:30 | מאת: ורדה

אני בת 59 ( גובה 161 משקל 71 ) היתה טרום סכרת ידועה אבל לא הצלחתי להוריד במשקל . מטופלת כשנה ב 2 גלוקאמין 850 מג. ( לפני כן לקחתי אחד אחרי ארוחת צהריים והH1AC היה 7.4 ) לכן המינון הועלה . הרופא המליץ לי בבקר ובערב וה - H1AC היה 6.7 . למרות שהמליץ לי בקר וערב אני לא נוטלת ממש בבקר ( כי ערכי הסוכר אז כ-110 )אני אוכלת בבקר פרוסה וקוטג' ואחרי כשלש שעות סנדביץ, או משהו אחר ( פרי+ יוגורט ) כך שאת הכדור הראשון אני לוקחת בערך ב - 11 בבקר ( כשערכי הסוכר מגיעים ל כ - 150 ) ואת השני בסביבות שבע בערב. ז"א שההפרש הוא של כשמונה שעות ולא 12 ץ האם זה נכון לנהל את נטילת הכדורים בהתאם לערכי הסוכר או שההפרש בשעות הנטילה צ"ל קבוע ? תודה

15/02/2017 | 12:32 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ורדה, ההמלצה היא לקחת את הגלוקומין אחר ארוחת הבוקר ואחר ארוחת הערב ולא ב 11 בבוקר.

מנהל פורום סוכרת