בעיות שנובעות מסוכרת סוג 2

דיון מתוך פורום  סוכרת

01/02/2017 | 11:13 | מאת: גלי

1.האם חומצה פולית מורידה תיאבון ולא גורמת לעליית ערכי הסוכרת 2. האם לימון סחוט (2 יח' ביום) יכול להעלות ערכי סוכרת 3. האם יש חולי סוכרת שיותר רגישים לאכילת פרות

07/02/2017 | 18:12 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך גלי, חומצה פולית לא מורידה תיאבון ולא גורמת לעליה בסוכרת בלימון כמו בשאר פירות ההדר יש כמויות של פחמימות , ובלימון זה כ 8 גר לכוס מיץ לימון סחוט. עקרונית ההמלצות בסכרת הן עד 3 יח' פרי ביממה שאחת מהן יכולה להיות לימון. איו "רגישות יתר לפירות" אלא תלוי בתכולת הפחמימות של הפרי הנדון ובכמויות אותן אוכלים.

מנהל פורום סוכרת