למה הבדלים גדולים בין בדיקה בצום ובדיקה ללא צום במד סוכר שהיא פחות

דיון מתוך פורום  סוכרת

08/01/2017 | 21:09 | מאת: עעע

הי פתאום קיבלתי סימפטומים של סכרת בבדיקה בצום יצא 288 קניתי מד סוכר ובדקתי בערב ללא צום וקיבלתי 204 למה ההבדלים

12/01/2017 | 11:58 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך רמות הסוכר אצלך גבוהות גם בבוקר וגם בערב משום שיש לך סוכרת הדורשת התייחסות מיידית של דיאטה ותרופות בתאום עם הרופא המטפל שלך. רמות הסוכר משתנות משך היום ומשעה לשעה, כך שאין זה פלא שערכי הסוכר בבוקר אינם "בדיוק" כמו בצהרים ו/או בערב. מכל מקום אצלך שניהם גבוהים ביותר.

מנהל פורום סוכרת