גבינה צהובה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

23/01/2010 | 11:28 | מאת: מיטל

שלום, ברצוני לדעת האם גבינה צהובה רגילה פרוסה שאני קונה בסופר משתנה בערכים שלה כאשר אני מכינה פרוסת לחם עם גבינה צהובה במקירוגל? תודה

25/01/2010 | 22:19 | מאת: עדי מילר

שלום הערכים התזונתיים של גבינה צהובה אינם משתנים בחימום. בברכה, עדי מילר דיאטנית קלינית

31/01/2010 | 22:55 | מאת: אייל

מאז שגיליתי את רמות הכולסטרול הגבוהות שהגעתי אליהן בעקבות אכילה של דברים כמו גבנ"צ אני מתרחק... יש כזו עם 5% והיא לא פחות טובה ואפילו משאירה את הבטן בלי הרגשת כבדות שמרגישים עם ה-22%.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה