לי

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

06/05/2009 | 18:30 | מאת: אומגה 3

אני בת 25 ורוצה לצרוך אומגה 3 מזרעי פישתן. 1- האם עלי לטחון את הגרגירים או שאפשר לאוכלם ללא טחינה? 2- כמה כפות של פישתן טחון עלי לאכול ביום כדי לצרוך את הכמות היומית המומלצת? 3- כמה קל' יש בכך אחת של פישתן טחון ומהו אחוז השומן בו? תודה בבקשה לענות לי מסודר על שלושת השאלות

07/05/2009 | 16:26 | מאת: עדי מילר

שלום לי 1.מומלץ להשתמש בזרעי פשתן טחונים, כיוון שזרעי פשתן שלמים עוברים את מערכת העיכול מבלי להתעכל. 2. המנה היומית המומלצת הינה 1-3 כפות ליום. מומלץ לפזר בסלט, להוסיף ליוגורט וכו'. 3. כף פשתן מכילה כ- 40-50 קק"ל, כ- 40% שומן. בברכה עדי מילר דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר לוי

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה