המשך בקשר כאביי צוואר וראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

15/07/2007 | 15:02 | מאת: חנה

שלום. כתבתה לי שטיפול המתאים הוא הקרניו סקראל . אני מוכנה לעבור, אבל לאן לפנות? אני גרה אחרי דחובות. תודה. .

15/07/2007 | 16:22 | מאת: עודד גבע

שלום רב, אוכל להמליץ לך על מטפלים, אך לא מעל דפי הפורום אלא לדו"אל הפרטי. בהצלחה.

23/08/2007 | 14:29 | מאת: לירז

שלום חנה, קראתי את הבעיה שלך ונוכחתי לגלות שאני לא היחידה... אשמח לקבל ממך תגובה באם טיפלת בנושא? והאם יש שיפור כמובן??? אציין שאני כבר טיפלתי באטביוטיקה, פיזותרפיה, דיקור סיני ושיאצו אך ללא שיפור...

24/08/2007 | 12:07 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, חנה לא פנתה אלי עוד, לאחר שלא יכולתי להמליץ לה על מטפל טוב בקרבת מקום מגוריה. ייתכן ולא עברה כל טיפול. אם את מעוניינת בטיפול, את מוזמנת לציין את אזור מגורייך, ואם אוכל להמליץ לך על מטפל כזה אעשה זאת בשמחה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש