כאבים בצוואר וראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

12/07/2007 | 09:22 | מאת: חנה

שלום. אני סובלת מאוד מכאבי צוואר שמקרין לראש וגם לכתפיים.אותו צד שכואב בצוואר גם ראש כואב. אני חייבת לקחת ימיטרקס שעוזר על כאבי ראש וקצת על צוואר.בזמן שכואב הצוואר אני לא יכולה לנגוע בו.עשיתי פיזיותרפיה, דיקור אבל לא רואה שיפור.יש לי גם סקוליאוזיס שגורם גם לבעיות.מה אני יכולה לעשות? אני מוכנה לעשות כול טיפול. האם לחזור לדיקור? האם יש גם תרופות שעוזרות? תודה .

13/07/2007 | 08:01 | מאת: עודד גבע

שלום רב, הטיפול שידוע כעוזר ביותר לחגורת הכתפיים והראש, עם העדינות והבטיחות המתחייבות מרגישותו של מקום זה הוא הקרניו סקראל. תוכלי לקרוא עליו בלינק הבא: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

16/07/2007 | 11:11 | מאת: חנה

שלום. בהמשך לתשובתך אני מוכנה לעבור טיפול קרניו סקראל אבל לא יודעת איפה. אני גרה אחרי רחובות. תודה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש