כאבי גב חזק לאחר לידה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

27/06/2007 | 16:40 | מאת: אילנה

שלום לך! אני ילדתי את בני לפני 4 חודשים מיעז אני סובלת מי כאבי גב מאוד חזקים קושה להתקופף קושי לקחת לידיים את התינוק ש שוקל 7.5 קילו . הכאב הולך ו ניהיה יותר חזק אפילו משחות כמו בינגי ו אטופן לא עוזר לי . ידעוה לי ש יש כאשר בין אפידורל ש נתנו לי ב לידה לבין כאב מה אפשר לעשות עוד לא הלכתי לאורטופד העם אורטופד יעזור לי? מה לדעתך נכון לעשות ? תודה רבה

28/06/2007 | 11:11 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, עצתי לך היא לפנות קודם כל לאורטופד ולדרוש צילום או CT. זאת כדי לדעת האם חוליות הגב תקינות או שמא יש פריצה של דיסק או תופעה אחרת. בפתרון הבעיה הוא לא יוכל לעזור לך הרבה, אך כשתדעי את המצב לאשורו את מוזמנת לפנות שנית ואוכל לייעץ לך טוב יותר. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש