תחושת עיקצוצים בקרקפת, באזור הפנים,ובמקומות שונים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

24/06/2007 | 22:48 | מאת: גקלין

שלום! מיזה יומים שאני חשה תחושת עיקצוצים באזור הקרקפת, באזור הפנים .ובאזורים שונים בגוף . הרגשה מאוד לא נעימה ומציקה. אשמח לקבל תגובה ועצה. תודה

25/06/2007 | 09:31 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, העיקצוצים שאת חשה הם הפרעה עיצבית כלשהיא. כדי לקבוע גורם אפשרי לכך וטיפול מומלץ עקב כך עלי לדעת יותר, שכן האפשרויות הן רבות ובטווח רחב. המלצתי לך, על כן, היא להמתין מעט ולראות האם התחושות הללו חולפות או שהן נמשכות. במידה והן נמשכות או אף מתגברות את מוזמנת לפנות שנית, ועם יותר פרטים כגון: האם היה ארוע משמעותי בחייך לאחרונה (תאונה, משבר וכו') וכן מה גילך. בהתאם לכך אוכל להמליץ על טיפול יעיל. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש