מיגרנות

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

06/06/2007 | 19:21 | מאת: חייל

שלום, אני חייל בן 19, אני סובל ממיגרנות כבר 3 שנים. בשנה וחצי האחרונה ההתקפים הוחמרו גם מבחינת הכאב וגם בכמות ההתקפים. יש לי בממוצע 2-3 התקפים בשבוע. ניסיתי כבר הרבה כדורים כעת אני מטופל באימיטרקס ובטופמקס(שלא כל כך עוזר.. זה גרם לי כל הזמן להירדמות של הידיים והמליצו לי בבסיס להוריד בחצי את המינון). שמעתי שקיים טיפול שנקרא ביו-פידבק שעוזר לחלק מהסובלים ועוזר להתגבר על הכאב. אתה לפרט לי מה הכוונה בטיפול הזה והאם כל ניורולוג יכול לבצע את הטיפול? ועוד משהו..חוץ מהמיגרנות יש לי בעיות גב. 2 בלטים, ו"פריצה בL4-L3 הגורמת להצרות משמעותית של תעלת השדרה." ייתכן שיש קשר בין 2 הבעיות? תודה רבה!

07/06/2007 | 08:38 | מאת: עודד גבע

שלום רב, יש קשר הדוק בין שתי התופעות. על הקשר הזה אתה מוזמן לקרוא במאמר "דרך הגב - לא דרך אגב", שהלינק אליו נמצא בצד שמאל. מכיוון שזהו המקרה, ביופידבק לא יעזור לך במידה משמעותית, כי הוא לא יפתור את הבעיה. כדי לטפל במיגרנה מכיוון הגב אתה זקוק לטיפול קרניו סקראל, שהוא היחידי שמסוגל לעשות זאת. על הטיפול תוכל לקרוא בלינק הבא: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש