עיסוי תאילנדי

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

23/05/2007 | 20:15 | מאת: יוסי

תודה על התשובה. נשמע כאילו אתה לא ממש חובב את העיסוי התאילנדי.בכל זאת אשאל האם טיפול בעיסוי תאילנדי יכול לעזור לאדם שנתפס לו הגב? בכלל מה זה אומר כשנתפס למישהו הגב השרירים מכווצים מה הטיפול האלטרנטיבי?

23/05/2007 | 22:03 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, תשובתי אינה משקפת יחס אישי זה או אחר לעיסוי התאילנדי, אלא התייחסות מקצועית לשאלתך. מכיוון ואינני יודע עליך דבר - מה גילך, מצב בריאותך וכו', לא יהיה זה ראוי מצידי מהבחינה המקצועית לחשוף אותך לסיכונים שעלולים לגרום לך נזק. העיסוי התאילנדי עלול לגרום לנזקים אפילו בלתי הפיכים, ואם לא אתריע עליהם אמעל בחובתי המקצועית-מוסרית-ערכית כלפיך וכלפי כלל הגולשים הפונים לפורום. כאמור בתשובתי הקודמת, העיסוי התאילנדי יכול להועיל במקרים מסויימים של גב תפוס. השאלה שנשאלת היא האם הגב שלך הוא רק "תפוס" או שיש בעיה אחרת יותר חריפה. לגבי סוגי כאבי גב תוכל לקרוא באתר "איזונים" בכתובת הבאה: www.izunim.com/Articles/154.aspx בהצלחה.

23/05/2007 | 23:21 | מאת: יוסי

נניח שרק הגב תפוס.מה יהיה הטיפול בעיסוי תאינלדי?

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש