אשמח אם תעזור לי דר'

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/05/2007 | 02:50 | מאת: יוסף

שלום לך דר' עקב עומס בעבודה חשתי לא טוב באיזור הגב עליון משמאל באזור עצם השכם כאבים חוסר גמישות פנימית, ובעת נשימה עמוקה אני מרגיש את האיזור הזה כואב ערכתי CT גב תקין ומיפוי עצמות תקין הרופא אמר לי שהוא משאר שיש לי בעיה בשריר הטרפז ורומדוידום משמאל TP ושלח אותי לעשות פיזיותרפיה ואם לא יעזור הא יעשה לי זריקה שאלתי היא איזו סוג פיזיותרפיה יעשו לי ? מה משך ההחלמה? בכל זאת תודה רבה על היתיחסות שלך

01/05/2007 | 08:42 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, התרגילים שתעבור יפעילו מן הסתם את חגורת הכתפיים, כי נראה ששם הבעיה. עצתי לך, עוד טרם תלך לטיפול, השתדל לקום מהכיסא לעיתים קרובות על מנת לשחרר את הגב והכתפיים. הליכה ברגל גם כן תעזור. ייתכן מאד שהכאבים הם תוצאה ישירה של ישיבה ממושכת מידי, ואם תשנה את ההרגלים ייתכן מאד שהבעיה תיפתר מאליה גם ללא טיפול. זה תלוי במידת חומרתה. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש