שאלה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

25/12/2006 | 10:45 | מאת: עמית

עודד שלום, כתוצאה מקוורנומות במוח (כלי דם לא סדירים במוח) אני סובל מכאבי ראש. האם יש פתרון אלטרנטיבי לזה...דיקור וכו' האם אתה מכיר משהו שיכול לטפל בי בצורה הטובה ביותר תודה רבה ובהצלחה

26/12/2006 | 10:48 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, אינני יודע מה מצבך לאשורו, דהיינו, מה מידת האקוטיות של הבעיה. אך עצתי לך היא לבחור בכוון פתרון הבעיה תחילה, למרות הכאבים! בכל הנוגע למוח ולסביבתו אין להמר או לקחת סיכונים. קוורנומות הוא התווית נגד מוחלטת בטיפול "איזונים", ולכן פנה תחילה לרפואה הקונבנציונלית. למרות הסבל הכרוך בכאבי ראש, אינני ממליץ כרגע על טיפול כלשהו נגד כאבים מחמת הסיכון האפשרי הכרוך בכך. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש