מיגרנות...האם יש טיפול???

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

10/04/2007 | 15:41 | מאת: אורלי

לעודד גבע שלום רב אני כותבת בשם אימי בת ה- 58 אשר סובלת מזה כ30 שנה ממיגרנות חוזרות ונשנות, היא הייתה מספר פעמים אצל ניורולוגיים ושללה כל בעיה פיזיולוגית, כמו כן נסתה כדורים שונים כולל כדורים כמו חרצית ריחנית ואחרים, אך שום דבר לא עוזר. כאבי הראש מופיעים אחת לשבועיים ולעתים אף בתכיפות גבוהה יותר. האם ישנם היום טיפולים חדשניים ברפואה המשלימה שהוכיחו עצמם כמועילים? ואם כן אשמח לשמוע על כך ואשמח אם תפנה אותי למקום המתאים. תודה מראש אורלי

11/04/2007 | 10:51 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, אורלי, לגבי טיפול במיגרנות יש שתי אפשרויות: אפשרות אחת, להקלה מיידית של הכאבים ללא פתרון הבעיה, היא דיקור סיני. כדי לנסות ולפתור את הבעיה מן השורש, ישנה האפשרות השניה שהיא טיפול קרניו סקראל אצל מטפל שעבר שלושה קורסים לפחות, דהיינו, למד גם SER, שהוא שחרור גופני רגשי. מטפל כזה יכול להועיל רבות לאימך. לגבי המלצות ספציפיות, צייני את מקום מגוריה ואנסה לעזור בכך. בהצלחה.

12/04/2007 | 20:54 | מאת: מוטי צ'חנובר

שלום רב את מוזמנת לקבל מידע בנושא טיפול במיגרנה בדיקור סיני. http://www.acupain.info אני לא מסכים עם קביעתו של מנהל הפורום. ישנם מחקרים רבים המראים כי לדיקור השפעה ארוכת טווח (עד כשנה) מסיום סדרה של 10 טיפולים כך שאין מדובר בהקלה זמנית בלבד. בברכה מוטי

14/04/2007 | 16:19 | מאת: אורלי

לעודד שלום ראשית תודה על ההתיחסות המהירה. לגבי הדיקור הסיני אכן אימי עשתה זאת לפני מספר שנים ואכן הדבר הועייל לשנה בלבד, ובפעם השנייה שהיא עשתה זה כבר לא הועיל כלל. אשמח לשמוע עוד על השיטה שהמלצת, אנו גרות בחולון, אשמח לשמוע להיכן כדאי לפנות, אמי שייכת לקופ"ח כללית אך כמובן נשמח לשמוע כל הצעה גם באופן פרטי. תודה אורלי

01/06/2007 | 20:30 | מאת: שמואל

מיגרנונות ניתן להקל גם ע"י טיפןל רייקי ועיסוי משולב לפרטים נוספים גםבאיימייל וגם באתר רייקי בכפר www.raikibfr.co.il ורו בטלפון0525319092

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש