cluster headech וצוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

21/12/2006 | 15:11 | מאת: אנונימית

שלום אני סובלת מכאב הראש המקבצי. מכיוון שזהו סוג נדיר לא כולם מכירים וגם לא יודעים ממה נובע . הכאב קשה מאוד בא בתקופותשל כמה חודשים ויכול להעלם לשנים ומנטרל כל יכולת תפקוד נורמלית. בנוסף אני סובלת מקיפוזיס צווארי ו4 בלטי דיסק בכל עמוד השדרה הצווארי עם הקרנה חזקה לשמאל. ההתקפים של הקלסטר הם גם לשמאל. האם יכול להיות שזה מה שגורם להתקפים? ואם כן אז למה הם מגיעים רק פעם בשנה? הנוירולוג שמטפל בי טוען כי אלו בעיות נפרדות ואילו הורטופד טוען כי יש קשר. \תודה

22/12/2006 | 10:28 | מאת: עודד גבע

שלום לך, מהנתונים שציינת בפנייתך, אין אפשרות לקבוע מה מידת הסבירות של קשר בין התופעות. ניתן לקבוע זאת רק באחד משני המקרים: 1. אם תצייני את הנסיבות כאשר קורה לך התקף, קרי, מה הן התופעות הנלוות להתקף. 2. אם תפני לאיבחון בשיטה בעת התקף אקוטי אצל מטפל טוב. מן הראוי לציין, כי עונתיות ההתקפים, אין בה כדי לשלול קשר שכזה. בהצלחה.

30/07/2015 | 11:21 | מאת: סוזי

החבר שלי סובל מכאבים אקוטים, בלילה וגם ביום, איכות החיים נפגעת. האם אפשר לקבל טיפול לכך?

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש