כאבים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

03/04/2007 | 09:53 | מאת: שלמה רפאלי

אני סובל מכאבים בגב תחתון האם אפשר לקבל רשימת רופאים מומחים הטובים ביותר לבעיה הזאת עד עתה קבלתי טיפולים שונים כולל גלי רדיו, זריקה בעמוד השידרה ושום דבר לא עזר לי בברכת חג שמח שלמה

05/04/2007 | 09:43 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, שלמה, לכאבי גב תחתון ייתכן ואינך זקוק לרופא אלא למטפל. השאלה הנשאלת היא האם עשית צילומים כלשהם או לא, ואם כן, מה הם אומרים? אם הכאבים נובעים מנזק בעמוד השדרה ייתכן והכיוון לפתרון יהיה אחד, ואם אין כל נזק הכיוון הוא אחר. עלי לדעת זאת בטרם אמליץ לך על כיוון אפשרי. בהצלחה וחג שמח.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש