כאבי באיזור בית השחי שרמזו לי שקשורים לפציעת גב

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

10/05/2014 | 19:33 | מאת: שחר

עודד שלום. לפני שנתיים נסעתי למעיין והיה שם חבל תלוי מעץ. קפצתי ממקום גבוה ובזמן תפיסת החבל נתליתי עם כל המשקל שלי כאשר הידיים שלי מתוחות עד הסוף כלפי מעלה, מה שגרם לי למתיחה כפי שאתה מדמיין. מאז כשאני מנסה לעשות כושר (וגיליתי שיתכן וזה קשור לתרגילי גב), אני חווה כאבים שמגיעים תמיד ביום שאחרי ולא מיד, ב-2 צידי הגוף באיזור בית השיחי (קרוב לצלעות) וביד האחורית אך בחלק שהכי קרוב לבית השחי. אני לא יודע למי לפנות כדי לפתור את הבעיה, וכבר עברו שנתיים. אודה לעצתך.

12/05/2014 | 07:56 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, אין בהכרח פגיעה בגב. מספיק שהיתה מתיחה של רצועות הכתפיים כדי שתחוש בכאבים. בקש קודם כל צילום הכתפיים כדי לראות אם יש סדקים ברצועות או בגידים. סביר שיש שם גם דלקת שניתן לטפל בה מקומית. אם אין איבחון שכזה חפש מטפל קרניוסקראל באזור מגוריך. זה יכול להועיל לך מאד.

13/05/2014 | 00:22 | מאת: שחר

עודד שלום. הלכתי לאורטופד ששלח אותי לבדיקת אולטראסאונד לכתף לבדיקת הגידים. אני לא יודע איך איזור הכאבים שרשמתי לך בהודעתי הראשונה קשורה לכתף אבל בכל מקרה-לא נמצא נזק בבדיקה. יש משהו נוסף שהיית ממליץ לעשות מעבר לטיפול אצל קרניוסקראל? אודה לתגובתך, המשך שבוע טוב.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש