צוואר ועורף

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

23/01/2014 | 20:45 | מאת: אמיר

שלום רב יש לי שריר בצוואר קצת נפוח, בעורף השרירים נוקשים. כל הכאב והסיפטומים הם בצד שמאל. בלילה או כשאני שוכב אני סובל מכאבים אדירים ברגל שמאל. יד שמאל גם מושפעת, עם כאבים ביד ולפעמים אף נרדמת. כאבים גם בחזה בצד שמאל. יכול להיות שהכל קשור למתח שאני מצוי בו ( בן 36 מובטל כבר תקופה ) רציתי לקבל את חוות דעתך ומה עליי לעשות.

24/01/2014 | 07:42 | מאת: עודד גבע

שלום רב, ההמלצה שלי היא למצוא מטפל בקרניוסקראל. טיפול זה יכול להועיל לך מאד. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש